شرکت آویژه وارد کننده ویتامین سی ، زینک ، روی ، پودر لاغری گلوکومانان
شرکت آویژه تجارت فارمد

 نمایندگی انحصاری Krauterhaus از کشور آلمان

مشاوره و ارتباط با مشتری : 02186072486 - 02186072528

  فروش محصولات در داروخانه های سراسر کشور

شرکت پخش بهرسان دارو در سراسر کشور

برای اطلاع از آدرس نزدیکترین داروخانه با شرکت تماس بگیرید

تقویت سیستم ایمنی خودرو با ردیاب ماهواره ای مرکز جراحی زیبایی مدوسا

مزایای ویتامین ث ، علائم کمبود ویتامین C و منابع غذایی دارای ویتامین  سی

 

 

دکتر فتح الهی مدیر عامل شرکت آویژه تجارت فارمد به شما توصیه میکند که از مصرف بیش از مقدار توصیه شده مکملهای غذایی خودداری کنید. مصرف بیش از حد نیاز علاوه بر دفع مقادیر اضافه آن توسط بدن ممکن است خطر ساز هم باشند. متاسفانه برخی افراد بر اساس یکسری تبلیغات دروغین فکر میکنند با مصرف زیاد مکملهای غذایی میتوانند بهره و سود بیشتری کسب کنند و این تصور کاملن اشتباه است. مصرف روزانه یک تا دو کپسول روی (زینک ) و ویتامین سی آهسته رهش شرکت کراتر هاوس آلمان میتواند میزان روی ( زینک ) و ویتامین ث مورد نیاز بدن شما را در طول روز تامین و حفظ کند.
با توجه به افزایش قیمت ارز و گران شدن داروها و مکملها  مصرف اضافه مکمل غذایی زینک و ویتامین سی علاوه بر آسیب های احتمالی در بدن از نظر اقتصادی نیز به ضرر مصرف کننده میباشد و منفعتی نخواهد داشت.

 

ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است که در حفظ سلامت بافت همبند بدن و همچنین به عنوان آنتی اکسیدان در بدن نقش دارد. بدن شما نیاز به مصرف غذاهای دارای ویتامین C دارد ، بدن شما ویتامین C را به صورت روزانه برای حفظ منابع لازم دارد.

 

بدن انسان ویتامین C را تولید نمی کند و آن را ذخیره نمی کند ، بنابراین مهم است که شما مقدار زیادی میوه و سبزیجات حاوی ویتامین C را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید. مزایای ویتامین C میتواند شامل افزایش قدرت سیستم ایمنی ، حفاظت در برابر بیماریهای قلبی عروقی ، مقابله با مشکلات بهداشتی قبل از زایمان ، جلوگیری از ایجاد بیماریهای چشمی و حتی ممانعت از چروک شدن پوست میباشد.

 

بیش از صدها مطالعه در مورد ویتامین C در 10 سال گذشته انجام شده است، که لیستی از مزایای ویتامین C است که در حال رشد است ارمغان این مطالعات بود . بدلیل اینکه بدن انسان نمیتواند ویتامین C را تولید کند ، اگر غذاهای دارای ویتامین C به صورت روزانه مصرف نشود کمبود ویتامین C بسیار در مردم رایج میشود .

علائم کمبود ویتامین  C

کمبود ویتامین C در بدن علائمی دارد که به این علائم ، علائم کمبود ویتامین C میگویند . علائم و نشانه های کمبود ویتامین C زیاد نیست اما بر روی زندگی تاثیر گذار هستند .

نتایج آزمایشات نشان میدهد مقادیر پایین ویتامین C در دراز مدت بسیار زیان آور است  . کمبود شدید ویتامین C باعث ایجاد بیماری های ناشی از فروپاشی کلاژن می شود.

کمبود ویتامین C باعث می شود احساس خستگی و خواب آلودگی کنید. کمبود ویتامین C بر قدرت استخوان و عضلات تاثیر می گذارد و سیستم ایمنی را ضعیف می کند. برای جلوگیری از کمبود ویتامین C نیاز به مقدار بسیار کمی ویتامین C است بخاطر همین امروزه کمبود ویتامین  C به ندرت دیده می شود .

در قرن هجدهم دو میلیون ملوان از کمبود ویتامین C رنج میبردند . برای مقابله با کمبود ویتامین C بین ملوانان مرکبات تقسیم شد تا مصرف کنند .

مهم است علائم قابل توجه کمبود ویتامین C را درک کنیم . چون هنوز افرادی هستند که کمبود ویتامین C دارند و خودشان نمیدانند.

علائم کمبود ویتامین C عبارتند از :

ایجاد کبودی با ضربه کوچک بر روی پوست

لثه تحریک شده

خونریزی لثه

درمان زخمها به آهستگی

بیماری لثه ، التهاب لثه

موهای خشک و تقسیم شده

لکه های قرمز خشک بر روی پوست

پوست خشن ، پوست خشک ، پوست پوستی

خونریزی بینی

سیستم ایمنی ضعیف

اختلالات گوارشی مانند روده باریک و بیماری های خود ایمنی

افزایش وزن که ممکن است به علت متابولیسم کند باشد

مفاصل متورم و درد در مفاصل


مشکلات بهداشتی مربوط به کمبود ویتامین C می تواند با گذشت زمان خیلی بدتر شود و ممکن است منجر به برخی از مشکلات جدی سلامتی شود. مشکلات بلند مدت از کمبود ویتامین C عبارتند از:

 فشار خون بالا

 بیماری کیسه صفرا

 سکته مغزی

 برخی از سرطانها

 آترواسکلروز

 

برای دریافت بیشتر ویتامین C و مواد مغذی از میوه ها و سبزیجات ، نکات ساده ای وجود دارد: خوردن غذاهای ارگانیک ، خرد شده و خام ، سبزیجات را به جای سرخ کردنشان ، بخارپز بخورید.  خوردن غذاهای تازه ، خام بهترین منبع ویتامین C برای تغذیه شماست.

 

غذای طبيعي منبع اصلی و بهترین منبع برای تامین مواد معدنی و ویتامین ها برای بدن شماست . اگر چه بسياري از مردم براي دریافت بیشتر ويتامين ها در بدن خود مکمل مصرف مي کنند، اما تأکيد میکنم ، بهترين منبع برای دریافت ويتامين ، یا مواد مغذی تازه ، منابع غذایی خام است.

منابع غذایی که ویتامین C بالایی دارند

 

سعی کنید 2 یا 3 مدل از منابع غذایی زیر را برای تامین ویتامین C بدنتان مصرف کنید ؛ این به شما کمک می کند تا سطح مطلوب ویتامین C را حفظ کنید. بسیاری از این غذاها در رژیم غذایی توصیه شده اند بخاطر محتوای آنتی اکسیدانی بالا و مزایای سلامتی فراوانی که دارند.

میوه ها و سبزیجات

وزن ماده غذایی و نسبت وزنش نسبت به ویتامین C

اسم ماده غذایی

377 میلیگرم بیش از 628 درصد DV

میوه

1 فنجان: 203 میلی گرم بیش از 338٪ DV

انگورفرنگی سیاه

1 فنجان خام: 190 میلی گرم بیش از 317٪ DV

فلفل قرمز

1 قطعه: 164 میلیگرم 273٪ DV

کیوی

1 فنجان خرد شده، خام: 120 میلی گرم 200٪ DV

فلفل سبز

1 بزرگ: 82 میلی گرم بیش از 163٪ DV

پرتقال

1 فنجان: 89.4 میلی گرم 149٪ DV

توت فرنگی

1 فنجان، در قطعه: 86.5 میلی گرم بیش از 144٪ DV

انبه هندی

1 فنجان خام: 81.2 میلیگرم 135٪ DV

کلم بروکلی

1 فنجان خام: 80 میلی گرم 134٪ DV

کلم پیچ

1 فنجان تازه: 79.8 میلی گرم (بیش از 133٪)

جعفری

1 فنجان تازه: 78.9 میلی گرم (بیش از 131٪)

آناناس

1 فنجان خام: 74.8 میلی گرم 125٪ DV

کلم بروکسل یا کلم فندقی

1 فنجان: 71.8 میلی گرم (120٪ DV)

گریپ فروت

1 فنجان خام: 58 میلی گرم 97٪ DV

نخود

1 فنجان خام، خرد شده: 46.4 میلی گرم بیش از 77٪ DV

گل کلم

1 جام: 45.7 میلیگرم (76٪ DV)

انبه

 

مشاوره و ارتباط با مشتری : 02186072486 - 02186072528

 

آدرس ایمیل : info@ateph.ir

 

 

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت آویژه تجارت فارمد می  باشد.

 

صفحه توییتر آویژه
صفحه فیسبوک آویژه
کانال تلگرام آویژه
صفحه اینستاگرام آویژه
پرشیا کلینیک  ، فوق تخصص جراحی قلب و عروق
وب سایت رسمی دکتر علیرضا رضایی مغز و اعصاب فوق تخصص
پرشیا کلینیک  ، فوق تخصص جراحی قلب و عروق
وب سایت رسمی دکتر علیرضا رضایی مغز و اعصاب فوق تخصص